Απόψεις Εκπαιδευομένων για το Πρόγραμμα

Θα ήθελα να σας εκφράσω την ικανοποίησή μου για την σοβαρότητα την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων που έχω παρακολουθήσει στο Πανεπιστήμιο. Η συμβολή του προγράμματος προετοιμασίας μας για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ ήταν καθοριστική στην επιτυχία μας. Επίσης όλα τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από πολύ καλή οργάνωση σε λα τα επίπεδα.

Αχιλλέας Γιαννέλος
Δάσκαλος –Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου


Με μεγάλη μου χαρά συμμετείχα στο Πρόγραμμα με τίτλο Προετοιμασία Εκπαιδευτών Ενηλίκων για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον δάσκαλο μου, τον κύριο Μπουρλετίδη για την υπομονή και την περιεκτικότητα της διδασκαλίας του προς εμάς τους ενήλικες! αλλά και την γραμματέα του προγράμματος, την κυρία Κρουσανιωτάκη που τόσο πετυχημένα συντόνιζε την πορεία μας καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Τέλος θα ήθελα να σας συγχαρώ για το κομμάτι του προγράμματος της προσομοίωσης του πρακτικού μέρους των εξετάσεων. Υπήρξε πολύ εποικοδομητικό και συντέλεσε σημαντικά στην επιτυχία μου στις εξετάσεις!!!!!!

Με εκτίμηση,
Ζαχαρούλα Πυρούδη – Νηπιαγωγός


θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κύριο Μπουρλετίδη, την κυρία Κρουσανιωτάκη και όλη την ομάδα υποστήριξης του σεμιναρίου “Προετοιμασία Εκπαιδευτών Ενηλίκων για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ”. Η συμμετοχή μου σε αυτό ήταν μια δημιουργική εμπειρία που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία μου στις εξετάσεις και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό. Πέραν αυτού του άμεσου αποτελέσματος, αποκόμισα εφόδια νέα και χρήσιμα για τη διδακτική μου πορεία από εδώ και στο εξής. Είδα με μια φρέσκια και διαφορετική ματία τη διαδικασία της διδασκαλίας και τους εκπαιδευόμενους μου.

“Σε επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων” ένιωσα, λοιπόν, ότι το σεμινάριο πέτυχε -εκτός της επιτυχίας πολλών συμμετεχόντων του στις εξετάσεις – κι άλλα εξίσου σημαντικά αποτελέσματα!

Εύχομαι σε όλους να παραμείνετε δημιουργικοί και ακούραστοι!
Από καρδιάς,
Αντωνία Δικαίου
Εκπαιδεύτρια Δ.Ι.Ε.Κ.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την δουλειά που έκανε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ ΕΝΗΛΊΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ και ειδικά τον εισηγητή τον Κο Κώστα Μπουρλετίδη, στο Σεμινάριο το οποίο παρακολούθησα το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ στο να επιτύχω στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ 11/7/2015.

Ευχαριστώ πολύ για το διδακτικό σας έργο.
Μετά τιμής
Ιωάννης Φασιδάκης
Εκπαιδευτής Ενηλίκων

Μετάβαση στο περιεχόμενο